@RAF Camora , брат , фалиш на форумов @toogood , ало Канада намини некогаш п.с. поздрав до @cresa-jagoda
@fallenangel Не се пријави и минатиот пат кога ја побарав Се надевам дека си добро...Ако читнеш огромен поздрав до тебе.
Каде ли се овие членови ? @Gosh @Abeja @babaRada @Miss.A. @vitamina @PogbaPol П.С. @toogood , @simonna.a , @RAF Camora , по 100-ти пат ќе повторам - ФАЛИТЕ многу.
Тука сум ама ретко. Изгубив волја да пишувам на форумов, не е интересен поради поединци кои се замишљат дека се султанот од Брунеи. Да изгубиш време да се искажеш и после да бидеш избришан или баниран само затоа што Мирса на која не и се свиѓаш те пријавила кај главниот. Или замисли уште побанално, да си баниран трајно од тема-Прашање за форумот само поради лични фрустрации на главната, што го признава истото и по лп. Форум на кој некој може да навредува слободно ама ако друг го навреди него одма е пријавен и бришан/баниран. Бидејќи очекувам да бидам избришана поради ограничената слобода на говор на форумов, се надевам дека ќе имаш време да ме прочиташ. Ако ме избришат барем ќе имаш одговор на твоето прашање @Herrera