@Herrera си прашала за мене во една друга тема. Не сум банирана. Немав време да пишувам. Имав обврски. Поздрав до тебе
@RAF Camora не му недостасува на никого. Сепак ти благодарам што ти поинаку мислиш... Спојлер: ... Инаку не го барајте стариот РАФ, тој загуби дел од него пред скоро 3 години. Тоа што остана од него се сруши како кула од карти пред скоро една година, кога сам се закопа во сопствените сомнежи. РАФ повеќе не постои јас сум само негов призрак, кој со текот на времето ќе исчезне и ќе го проголта темнината и ќе остане само бледа сенка. Секоја година ќе го барам на истото тоа место и ќе се надевам дека ќе се појави од некаде. Ако го сретнете или видите некаде стариот РАФ кажете му да се врати дома. Ти благодарам многу на тебе Херера и на сите останати што покажале грижа за мене и се обиделе да ми помогнат на било каков начин.
Знаеш дека не е точно дека не недостигаш никому?! Ете мене ми недостигаш, и недостигаш и на @Herrera , а и на други членови кои прашуваа за тебе во темата за дијалекти и слично.... Не си ги уништувај животот и младоста за личност која ни 1% не те заслужува Размисли здраво и добро... Ние сме овде
Спојлер: ... Можеби ви недостига стариот РАФ, ама него го нема повеќе. Ти благодарам многу на тебе и на сите кои се загрижиле за мене, ама не сакам да му мрачам на никого повеќе. Се е уништено веќе нема назад и се поради тоа што не можам да си ги контролирам емоциите. Верувај дека јас сум виновен за се што се случи и никој друг. Ви благодарам многу на сите . Инаку сеедно ми е веќе дали некој ќе ме доживува како лигуш поради тоа што искрено го кажав тоа што го чувствувам. Веќе го допрев дното и подолу не можам да одам и запомнете дека не сум сакал никогаш некој да ме сожалува или да се самосожалувам. Толку од мене. Имајте пријатен и убав ден.
Луѓе @Lady Phoenix кај е ? И мене ме нема ама па неја ич заич ја нема. Ко нигде да не ја гледам Фени, ми фалиш, знаеш ли Ми фали времето поминато со тебе и дечките...
Тука сум чатпат Сама со децава по цел ден, не ме оставаат да седнам Плус се фатив да завршам битни работи и се изгубив малку. Битно за кола положено, блиску до дипломска сум, едно дете почна да оди во градинка, а друго од Септ... па се надевам ке имам време пак за форумов