Последното мислење и е дека "до тука било" се надевам дека е добро. Како што сум паничар, се надевам на најдобро. Најверојатно не нѐ дружи повеќе.
Во која тема тоа? Па гледам дека и аватарот и е тргнат, затоа и се зачудив, мислев да не имало некоја "караница".
Леле ама одговорот стварно и е таков за да те подразмисли, да се надеваме дека е добро, и дека ќе се врати што поскоро!
Ај некој што има повеќе контакт со Мајнтаб нека пише каде е. Знаевме во некои теми да се рчнеме, што е сосема нормално за еден форум. Ова ми изгледа како да си го ставила тоа при срце.
Не верувам дека ќе пишува пак, бар не после сите навреди што и беа упатени во некоја од темите во категоријата "За форумот". Од луѓе што се најголеми кавгаџии и извртувачи на постови. Тие постови се избришани, барем мислам, ама си остана достоинствена и покажа оти е многу позрела од некои што се сметаат за созреани. Нејзин е изборот на крај.
Не сум во тек што се случило со членката. Во контекст на зрелоста, најпрепознатлива е кај оние што процениле пресуден момент и "засекогаш се одјавуваат".
@vitamina @promeneta @vanja666 неможам да ја тагнам,мислам ова и беше никот. @DVAANGELA @sanjaeva @Offspring @zeka @MrenaRiba
Дојдов за @Mantub баш да прашам што е работа. Баш ми е криво што снемува баш вакви ликови, отворени и интересни.
@Petar80 Те немам видено одамна.. Аа и има уште многу други стари членки што ми фалат на форумот, ете да не набројувам @purple..m @Cinderfakinrella @Doris123 @carangigia @КикиМаус @hermosa