Рама е добра, секој ден си комуницираме, само поретко се уклучува на форумов @John Snow го имав приметено баш пред некој ден на форумов, тука е.
@LiliBoz, одамна ја немам сретнато, а баш ми беше кул. На времето многу сакав да ја читам @okcenzi, одамна ја нема знам, ама имаше интересни постови и корисни совети.
Луѓе имал некој контакт од вчера со @ТрагачПоНадеж ? Не одговара лп,пишал чуден пост во сдк без цитирања. Ако некој го има на социјалните мрежи фб,инста нека го контактира дали е ок. Ако го чита постов нека одговори.
Го нема и јас синоќа му пишав лп не одговара. Затоа пишав ако го има некој на фб,инста нека му пише дали е добро.
Фала луѓе на грижата и ветувам дека нема да се повтори, а и да се повтори ќе се воздржам да споделувам тука. Сепак за забава сме дојдени
Пишуваш пост кој асоцира на самоубиство па пишуваш заради забава сме дојдени. Е од вакви е дојден форумот до ова дереџе
Остај ја @forumce после овој пост ја обсервирав и видов дека и на неа не и е лесно,сакав да и реплицирам па после си реков let it go. На втора провокација ќе се подзамислам дали ќе премолчам. @KiT што буцкало си
Не мислам дека му е лесно, ама за тоа има стручна помош. Плус не е воопшто фер да се заплашуваат членовите оти е дојден овде за забава. Еве јас се исплашив и запрашав што го натерало да напише пост за самоубиство па и да го направи тоа. И не е воопшто провокација. Овде има многу членови кои би му дале добар совет за што и да било. Па и да не ми е лесно сигурно нема да дојдам овде и да пишувам пост кој асоција на самоубиство и да ме нема некое време, па да пишуваат овде што се случува, за да им речам на крај за забава сум дојдена, мислам немаше потреба од таков коментар.
Имам стручна помош и твоја грешка што не си прочитала. Јас реков извинете нема да се повтори зашто реков СЕПАК СМЕ ТУКА ЗА ЗАБАВА а не да плашам и замарам народ со тоа да се паничи дали ќе се самоубијам. Да не си новинар? Зашто работиве доста од контекс ги вадиш Ефтов не ти е рамен
Malecka tuka sum,samo navistina nemam vreme so socijalnive mrezi,mnogu trckaranje ama aj uste 20na dena ke zavrsi skolovo i ke imam poveke vreme.Pozdravce do tebe.