Каде е @RedRevolution баш сакам да не дружи во темата за евровизија,како што не дружеше и во темата за детска евровизија.
Ви благодарам што сте се сетиле на мене, многу ми недостасувате сите! Овој период навистина сум зафатена со научно-академски обврски, но истовремено имам и одредени здравствени проблеми поради што морам да одам на операција... Сепак, искрено се надевам дека во блиска иднина ќе имам слободно време да се дружиме како порано! Sending you tons of hugs and kisses: @Angie1432 @f.girl @Feminka22
Многу квалитетни членки снемува.. Мислам сфаќам дека се обврски, и мене кога ќе ми дојде колоквиумска, ќе ме има поретко ( на ваша среќа ) ама фалите. Интересни сте за читање. @Lilit и тебе слабо те читам.Нема те.
Исто би рекла за @Nigredo Odor, каде си девојко? Интересна ми беше за читање, со квалитетни мислења...
Копам нешто по форумов и ми текна кој друг фали @sjdgo @zuto @Mr. Right @Kukla994 @black-angel @Purplelilac @Yipman2 @LadyLollypop @злоба @IM.TMKQ и уште фалат. ама утре
Можда не сака јавно да се знае, не знам. Прашав еднаш од каде знае за нешто од порано кога е член неколку месеци, во приватна порака ми пиша. Известена била RainBow дека ќе користи нов акаунт.
Аа конечно некој да се сетит на мене Преретко доаѓам Феминче Обавези ово оно... ама потчитнувам Ти благодарам што се сети на мене
@Feminka22 @st-el Кого барате, Нигредо Одор? Ајде бе па таа, што ви текна... Ексцентрична, будала, кавгаџика. Јас органски не можев да ја поднесам, едвај чекав да го смени никот. Спојлер Taка ви е кога заклучувате ПП.