Индивидуално е, драга, тебе ако не ти чини некој, не значи дека никој на форумов не треба да го почитува или да му е интересен на некој начин. Ова веќе "квалитетен член" кога ќе прочитам, немој молим тe. Квалитетен член
Еве ме - преживеав . Ah, ah, ah, ah, stayin' alive, stayin' alive. - у стилот на Цацко од К 15 Здравје следно умирање после 2 или 3 месеци како ќе ме фати ко гром од ведро небо. Денес се осеќам рестартирано како ништо да не ми било вчера. Тоа е тоа, феноменот Херера , по 3 - 4 пати годишно умира ( и тоа умирање трае во текот на цел ден ) и следниот ден се рестартира. И сето тоа се повторува и поминува у навика и така си тераме со животот. Гушки
Тука сум само искрено ретко се вклучам, времето толку ми дозволува. Најчесто ако се сетам нешто да пишам или прашам. Но сепак ве читам од време на време, ти благодарам на помислата.
Тука сум срцка, се држам уште хах фала за помислата. Почнаа одморите, па знаеш како е, ние другиве работиме и за тој што го нема. Подобра сум, имам јас вакви падни - стани периоди, ама тоа е. Благодарам уште еднаш за помислата