Каде се старите членови, откако јас се вратив и јас некоја година бев отсутна, работа, дете, работа и дете, ич немав време да отварам форум Со години ги немам сретнато Snow-Queen, maca99, Ana Karenina.. Snow ми беше баш интересна што кога се породи се шалеа дека од бокс пишала дека се породила од што беше преактивна , ја запаметив по љубовта со нејзиниот војник Озбилна жена, Гордана10, многу од нив нема кои на почеток ги запаметив... Озбилна жена како си го опишуваше семејството, со мерак ја читав. Не ми текнува на други ама да се разлистам ги има многи кои не се активни, повеќето од нас тогаш бевме,, млади или деца ", сега ептен зрели и подостарени
@Feminka22 ве поздрави сите што ја баравте и прашавте за неа (не можам да се сетам кои имавте во прашање за форумот прашувано за да ве тагнам), се враќа неделава, банот и истекувал за 2 дена.
Еве суммм Guess whos back Фала на сите што сте прашале за мене Ве читав едно време, после ме здромрзе искрено.Многу било тешко само да читаш, а да не можеш ни збор да кажеш, поготово ја како што сакам да си дрндам.. Очекувајте деновиве партал да праам по теми.