@edna_malecka да ја нема волку време 100% има нешто. Таа бар секој ден по цел ден висеше на форумов. За добро нека е.
Зошто толку интерес кој каде бил? Не смее некој да прекине да го користи форумот? Како и на секоја социјална мрежа некогаш можеби ќе се презаситиш, ќе прекинеш да се уклучуваш и не сакаш веќе да го користиш профилот. Не мора да се крева толку прашина. Никој не е должен да дава отчет.
Не е за отчет. Некои си имаат добар муабет со други тука, но ако немаат контакт на друго место, само тука им останува да прашаат.Или едноставно, квалитетен член им фали.
Тука сум од време на време јас. Моменталниве теми повеќето се боранија. Чекам да почне анкетата, изборите, полнењето кутии за гласањето за Феминка на годината. Само треба да има и гласање зА: Најтапа тема на годината. И галамџија на годината. Нешто такви работи.
@vitamina одамна не сум те сретнала низ темите, се надевам дека си добра Имаше и една членка никот и беше Пеперутче, така нешто, ќе се сетат помладите, пишуваше во ФМЌ, и таа ми фали.... Ми фалат многу членови за читање @Petra777 Ако е некој во контакт со неа, нека и пренесе дека фали, со години не се приклучила, ја избркаа прогресивците, јер судир на интереси, а таа конзервативна
Не знам, не сум ја забележала А и @Nigredo Odor Фали, таа 100 пати смени ник, не знам како беше последно, ама одамна не сум ја забележала.