Не сакам да бидам лоша и навистина се надевам дека психички е подобро, ама ете има луѓе што се загрижени овде. Баш се загрижив за девојчето, а таа всушност цело време го читала ова сето и не к текнува да напише нешто. И повеќе пати имам прашано, не еднаш.
Незнам ништо, сигурно е добро многу кревате паника за некој што не му е ни малку гајле за вас, 80% сум сигурен дека и стигаат мејлови дека ја барате ама несака да врати.
Wtf девојче? Да имам повеќе фејк профили од кои моментално 2 се на натпреварот за избор за најдобра фоеумџика а овој на една малечка ми здосади да се убивам и за измислувам приказни колку ми е мене тежок живитот.. Периодот кога имав љубовни проблеми, па го забаталив и сега пак го почнав, ама ете сум имала и други профили..
@gazoza НЕ edna malecka @RainBow провери зошто вака лажно се наметнуваат информации од еден за друг член.
Се слуша ли некој со @edna_malecka Понекогаш имаше мислења со загрижувачка содржина, а ја нема одамна
Ако е @edna_malecka обде со друг профил А осеќам дека е Пиши ми жити се за да знам дека си океј и дека мрдаш Ветувам дека на никој нема да кажам со кој профил си дур сама не решиш да им кажеш