Па нели ако може да се тагне тоа значи дека не е баниран некој член? Може и го тргнале банот ама едноставно љута е и разочарана па нејќе више да се уклучува и да пишува. А реално фали.
Мислам дека само на оние членови на кои им е избришан профилот не можат да се тагнат. А во групата банирани корисници ја нема, па затоа прашав. Беше активна.
А, бе, оти ги барате едни те исти иако милијарда пати е кажано зошто ги нема? Дримка рече дека ѝ треба одмор од социјални мрежи. Почитувајте ѝ го изборот. Бриџит и Бубаче се банирани поради вршење онлајн булинг и тешки навреди. И да се вратат, ќе им станат проблем на Михајло, Фемина и Реинбоу. Како заборавате... Доста веќе!
Ама ако се избришани нели ќе стои како „избришан, отстранет корисник“ нешо така знам имаше за некои членови на кои им ги избришале профилите? А иам исто приметено, членови кои не можат никако да се тагнат, а профилите и мислењата им стојат, а исто ги нема во листата на банирани корисници и се неактивни одамна. Не ми е јасно. Иначе не е одамна активна Бубаче и ја банираа ради некои кавги и драми у темата „Свекрви и снаи“ ама што точно се случило појма неам. И као божем не и лупнале перманентен бан туку само привремен, којзнае.
Еиии,фала што ме помисли,тука сум си јас,само малку зафатена со школо и други мал милион обврски Поздравче
Па добро бе мајка му стара , кај се и оти ги нема следниве членови чии мислења ги манијачам , ама нешто слабо, ептен слабо се активни ? @Feminka22 @Dust @Rama @cresa-jagoda @John Snow @referentka @Dadusicka @stetoskop @Nigredo Odor @lovestoneddd Некој бар да пушти глас
Одорка престана да го користи тој профил. Се враќаше со други профили. Другиве ретко идат поради презафатеност или дека форумов веќе не им е интересен како порано.
Секој ден се логирам тука Ама арбајтен систер.. Кајне време за парти а да ти кажам право и ред други работи ме нервираат Те