А бе ане ја нема и онаа кога ние правевме муабет за чашата а она коментираше како летаат ластовичките
Јас мислам тука е @Ramonda ама со нов профил. За една членка никако да ми текнеше, некако позната ми беше по однесувањето, ете сега ми текна за @Ramonda Не знам за која ми збориш, за каква чаша и ластовички.
Што се случи со бист вомен? Зошто е банирана? Не беше толку активна ама отвори по некоја тема и ја снема.
Вајлд поради разноразни прекршувања на правила на форумот, а ДАнгел поради тоа што преку линк во лична порака проба да добие ИП адреса од членка, со цел откривање на локација и лични податоци. Инаку мислам ДАнгел се имаше вратено со втор профил кој исто така беше баниран, а моежби и сега е присутна позади нов профил.
Јас само за една што пишуваше во темата за свекрвите знам дека беше дупол профил, ептен се познаваше по начинот на пишување, едниот ѝ го блокираа среќа. Ама интересно е што за другите пишува,а она истото го праве.
Не и го блокираа, ако мислиш за тој само не го користи, или не пишува јавно од него. Она ни сама не знае колку ги има, и како знае кој е кој, при толку мејл адреси Ја мислам би се побркала, она си шиба, гајле си нема. Еве сеа најнов има, честито нека и е, со здравје да се користи. Со дупли ти се многу, не е единствена, ама она е така со поспецифична дијагноза. Ја поздравувам
Искрено не знам дали е таа. Ја не сум била член коа она имала акаунт, а и кој и да прашам во врска со неа, не кажува ништо конкретно што било, ко да се плашат. Еве не ми е јасно. Познатата била по многуте профили ама што точно правела? Лажела, измислувала? Кај и е профилот па да се посмееме малку? Па може и да е она, стварно не знам, другите може ќе ја препознаат.
Колку што знам идентитет има откриено од членка/и. А од првиот акаунт пред многу години не знам зошто е банирана. Можда има вреѓано и е бидена напорна.
Како не и текнало да направи од едниот да биде демек снаата а од другиот свекрвата и земат се караат тука
За сега не. Има доста обврски со работата што ја најде, затоа нее во можност да се уклучува, иначе е добра.