Не беа сликите од гугл туку крадени од фб и како неможеш да ја најдеш таа тема кога е важна во мода и стил.
Ариел е тука Имав премногу обврски неколку месеци, и не успевав да го отворам форумов, ама сега се вракам во нормала... мислам. Бејбикети ја снема и поради работата, ама и некако се разочара едно време кога почнаа првите препукувања на форумов. Инаку мислам дека не работи веќе, барем летоска беше така. Енца се средува, и нема интернет. А многу ми фали. Ми фали и ЛаФиј. Баш ми е криво што ја нема. Каков смисол за хумор имаше Толку знам.
Озбилна жена замина во странство ради професионални ангаржмани и извесен период таму ќе живее.Така пиша,веројатно кога ќе се врати повторно ќе не дружи.
Анфејтфул и Заљубената немаат интернет. Всушност, имаме в соба, ама од оној државниот, па можеш да замислиш каков е... 15 минути има, па 3 часа нема. Имате поздрав од нив. Спојлер И да, Хипи, те видовме пред некоја недела в град, кога шетавме. Беше многу распеана
Не знам зошто Lizalka не не дружи веќе... На профилот и пишува дека не е пуштена дури од септември. Некако она и Анфејтфул ми се најблиски со размислувањата, а кога Lizalka престана да ни пишува, веднаш забележав дека ја нема. А каде е emce-kremce?
Фемина не ќе е фемина без Прити. Уште се вртка овде, ја имам осетено. Подетални информации кај мене на ЛП. И без барања во темава ај и мене ЛП оти ќе ве бришам. Кој сака да знае повеќе нека ми пише ќе му кажам.
Каде е Жоел ??? Знам дека беше во Прага за НГ, ама деновиве никако ја нема...Ја очекував овие денови тука.... Аххх си ужива во празниците најверојатно. Од понеделник ќе ја читкаме, осеќам
епа значи ептен ме познаваш блонд лол. еве ме девојки бев во прага таму речиси си и не се приклучив на фемина, кога си дојдов бев цееел ден на работа ни секунда да посветам на феминка и оп одма мораше да си одам дома за бадник божиќ нели де а и ми се расипа компјутерот и немав ни интернет. али затоа еве сум денес спремна да ве дружам . бацки волфче што помисли на мене мислев и јас на сите вас само ете склоп на околности и неможев да ве дружам