FBI е тука, пасивно, ама тука е Мистери и Иксменот се исто тука. Можеби поретко ги има низ темиве ама присАтни се тук-таму
Абе кај се Елемнентал,Багуфче,Јојоба,Иксмен,Мистери,Славица999,Сефора,јарец6,Хипстер...Па и уште многу нема
Мина, само што пиша сега, кај форумџика на годината. Лилбејби е активна, незнам, само денес не се уклучила. За Велешанка, незнам ни јас.
Јас сум тука, само толку ме мрзи да ги прелистам сите теми кај што немам прочепкано тоа е чудо едно. Да си се средам прво јас, па ќе средам и се што сум запоставила на форумов.
Поради егзистенцијални проблеми, Пирамитка, моментално е фокусирана на други сфери и Фемина е поставена на стенд бај Се надевам, брзо ќе ни се врати...
Ели е зафатена, смени работа, спрема свадба ако не се лажам, а некна ја прочитав дека биле на обука во Бугарија. Ја гушкам и ја поздравувам, па да најде време да не дружи почесто! Истите ,,маки,, ги има и Маца, барем така мислам. Поздрав и до неа, јас ја читкав со задоволство, затоа што и двете, заедно со Ели, се срцки и многу, многу реални и искрени.
Пишав дека сум тука. Само повеќе пасивно, него активно. Каде е Плавуша? Не сум ја читала. Ниту неа, ниту yawn.
Сефора ме нема многу на форумов, обврски еден куп и немам баш кога да се ставам, ама еве денес се наканив мило ми е што некој приметил дека ме нема, поздрав до тебе