Офспринг ја нема подолго време,не напушти и не е активна повеќе на форумот. А Ј.Иваноска има сигурно многу работа,плус малиот не и е баш мирен,знаете како е со дете дома,по цел ден по него да трчаш
Хај не читка одвреме навреме ама не пишува многу. Ама да се врати побрзо бре, ќе нема кој да реметам кога ќе загубе Барса .
И не само таму Енца ми е една од омилените на форумот,и многу ми е криво што ептеннн ретко пишува,поздрав до неа и бебушката
najubava2010,crazylady,Look,Beauchamp,tinkerbelll,ljubam,Gordana10,Peperutka90,Miss-Independent,vendiii ,starfish,karina8,JuLleE,Magnolija,annii,Miss.Ricci,firequeenn,angel92,manja666,Theodora,Joxy,Yipman2,DeepBlue, Towelie,Lacrimosa,baguf4e,lolyta777,BeYourself,WhiteAngel,Chocoholic, Shana, Rock-a-Fella, Phyramide,bittersweet,IvanaMkd, Go-Girl,irenna,Zlatusko,Juicy,BoaVista,glow,Hiii,Gea,Annie.mk1,drugarka,Grunge,WinnieThePooh... WANT YOU ALL BACK! Да пишите почесто или да пишите воопшто некои од вас! Сигурно има уште што сум ги заборавила,ама ај,да не барам повеќе...
Јас пак ќе прашам каде е ljubam девојки?! Е нема никаде? Знае ли некоја што се случува со неа? -Инаку Дивајн Јипиман имаше пишано дека ќе биди на одмор цело лето мислам,па од септември би требало да почне да ни пишува