Каде е Cacy? И пишав порака како одговор на едно нејзино прашање во една тема уште пред 5 дена, а се' уште стои во фолдерот ,,Се испраќаат''.
Peacelovebasketball каде е,луѓе? Фино девојче,со своите петнаесет години доволно зрела,знаеше и да насмее и расплаче со мислењата,една од првите личности што ги приметив тука. Ја имав и на фб,го деактивира пред околу десет дена,на фемина веќе подолго време не пишува мислења,да не и се има случено нешто,не дај боже? Мачно ми падна за девојката,знам за нејзините семејни проблеми,ако некој знае што се случува со нea,нека пише. И Vezilka слабо пишува,каде се изгуби?
Тука сум јас,се вратив Ти благодарам многу на грижата,семејството ми е во ред,ситуацијата конечно се стабилизира.
DALAAAAAAA?? Се нема вклучено веќе којзнае од кога, ми недостасува, ми недостасуваат лудориите што ги правевме со неа по форумов Познавам, ми ја нема видено ЛП.. Цело време си стои во „Се испраќаат“..... А тоа значи дека не се вклучилааа!!.. ДАЛАА, ај врати ми сее!! Те чекаме: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: