Каде ми е името, Мишелљубов !? Ја читав пред некое време дека не била во ред со здравјето, се надевам дека е океј сега.
Smilly-то дете убаво го нема од Април месец, дека си дете дека си??? Или чека сезона од Септември да почне па пак да се брецка во темине за фубал..
Е ја нема, ја нема . А гледам нема никој од старата фудбалска постава, кај се кријат сите, ни по други теми ги нема .
Немој, почекај ги деталите од свадбата . Сноу дај побрзај цела фемина ја остави без сон, сите чекаме, чекаме.... Мене ме интересира кој го фати бидармаерот?
Јас предосеќам Сноу сама се фрлала за бидермаерот, знам колку има мерак да ги фаќа букетите по свадби.
Сноу не глуми Kардашијан тука, се уклучуваш по 3 пати и ден на форумов немаш време па уште да те чекаме. Па и Кардашијан одма после свадбата извади на виделина прљавиот веш, овај де слики мики чипки и чуда, кој што како, така да не глуми сеа, гледаш пусти загорени сме си ние, како да кажам, знатижељни сме многу, па како ќе научиме ние за нашите свадби ако не си ти