Jaс го фатив бидермаерот Е,вреди да се чека, ај да речеш фрли парче торта и некое ребро, ама вака Попрво сликите на Северозапад ќе излезат, отколку венчаницата на Сноу Не умре сите бе Hели во Tемата за Eлена Pистеска се договаравме за статија на свадбата на Cноу,а?
женски закон сте, ме изнасмеавте, а оваа тета Сноу стварно е за ќотек. Можам само да ви кажам дека навистина се беше прекрасно. Само ме изненади Сноу која толку ни е по свадбите и сите детали, во неделата за својата свадба беше толку смирена и отрпната, не баш се потресуваше. Алал да и е, зошто ретки се такви невести. Инаку мене најубави и најпосебни ми беа бомбончињата. Се надевам ќе ви ги стави да ги видите А и она беше право бомбонче, дадина лепотица
Е па Меу,бидејќи си единствен претставник од Фемина (како сваќа) на местото на настанот,бараме слики и од тебе. Знам дека сум оф ,ама ајде
Бубка е зафатена со работата,од една во друга аптека се пресели,ни на фб ја нема,еднаш и пишав и ми рече дека имала многу работа и така...Ќе се појави
Само шо се вратив вчера од одмор и откако се одморив од патот ви се посветувам као пред неколико дана! Мај спрски сакс!