Каде е blond? Се изгуби ја нема одамна.... Од 30 септември не напишала мислење. Што е ова и ричи.ааа никаде ја нема. Мноооогу квалитетни членови си заминаа нажалост последниве неколку месеци.
Kога отварам контролен панел, сфаќам дека повеќе од половината кои сум ги селектирала да ми бидат пријатели повеќе или многу ретко пишуваат. Ја нема AIT, Annath, BoaVista, bitter, enca, girl1985, Lacrimosa, ljubam, lolyta, Moira, Offspring, Phyramide, rossonerka, sesilija, Shana, blond, ве читам и за Trendafilka што пишувате.... Сите недостасуваат!
Каде е Moira? Приметувам дека оддамна ја нема...Штета што и таа се повлече како и некои други квалитетни членки
Трендафилка очигледно многу сериозно се налути... Мислам дека е заради изборот за форумџика на годината. Некако празно е без неа...Можеби и има право. Ја претераа работата. Трендафилке, врати се...
Како можеш да прашаш такво нешто? Па избори се ближат, кампањи се спремаат, плус срцекршачка рече дека уште оваа кампања и се откажува од политика. Ја држам за збор.
ај ај ке видите вие кога ке се појави со ново духче тука (па што се ке има да му каже до наредни избори има да се чита по темиве )
Баш дојдов тука да пишам за две форумџики кои навистина почнаа да ми фалат, а и двете го имаат пишано своето последно мислење на 31 Декември. Една од нив е Трендафилка. Јас мислев си зела малку одмор и секој момент ќе се врати со некоја интересна приказна во СДК и секој ден проверував на профилот дали пишала ново мислење, а јас тоа да не сум го забележала. Дефинитивно една од најквалитетните форумџики кои јас ги начекав на фемина. Ќе фали и тоа како. За нејзиното заминување воопшто и не се чудам. Форумов дефинитивно не е тоа шо беше. Јас пред да се зачленам година дена само го читав и навистина има разлика од тоа што беше тогаш и тоа што е денес. Многу квалитетни членки од тогаш ги нема, а еве сега и една од најдобрите, Трендафилка..... Туку другата феминка шо ми фали е битерсвит, кај се изгуби таа?
И јас сакав да прашам за Скорпионка , каде е да се рчне во некоја тема и здраво да се насмее човек Ми фалат постовите на Анатх ,Моира ,Сесилија ,Трендафилка , а посебно Битерсвеет Каде е Битер ќе ни дојде ли пак ? Вртам ,листам по темиве како со сила сакам да напишам нешто ама нема дискусија воопшто .. Форумот е добар само за рецензија на козметички производи и да прашаш за некоја информација ..
^Aман бе луѓе,ќе дојдат,ќе ни пишуваат пак.Па нели почна школскава год... па можеби учат да ги поправат отцените..