Еве сум,деновиве немав многу време затоа не се пуштив. Сепак мило ми е што ви текнало на мене,драги мои виртуелни пријателки. Офф:Блек ти одговорив на пораката на фејзбук,прочитај си.
Отиде Трендафилка,90% од членовите што имаа квалитетни мислења си отидоа..Останавме ние дечиштата 12-13 години,и пишувачите во Што јадевте,пиевте,форумов се држи уште на тие 10%... Добро,Дивајн,Перла,Илипили...Каде се?
Стварно фали Летната, ја нема да почасти по нешто,ако е тука нека крене два прста Фалиш Летна не не’ игнорирај ќе се караме
Каде се: Strumfeta93 KuklickaSk Offspring blond x.Daisy.x OzzyAngel viki44e OrdinaryGirl irenna Rock-a-Fella Dushica-sk La.Reina.Del.Su Jojoba vendiii И мнооооогу други ???????
Луѓе кај е Ana.Jones? Почна пак да пишува во СДК после подолго време, и пак ја снема... фали А Самерка тука е, ѝ го ѕирнав профилот баш сега, денеска била онлајн ама ѕирка, ни коментари у мк пишува, ни блашки праќа :geek: за карање е
Самерка, се прајт важна, џоа не е тука, демек :geek: Само набљудува Ana.Jones може е зафатена со работа, нели пиша дека се вработила, може затоа ја снема
Секогаш кога ќе ја видам темава со се прашањево, во себе си викам, на марс. Он топик: Каде се Оффспринг, Вајлд.Чајлд и АкуаБлу?
^ Тука сум женски, немам многу време за пишување, но секоја слободна минутка ја “крадам“ за да ве читкам во тоа не се сомневајте.