Bile15 ај не филозофирај многу многу. Трендафилка си отиде,зашто очигледно веќе и е смачено од форумов и од глупсотите по него,офф спринг исто ретко пишува.Аква Грл ја прашав,повеќе нема да пишува на форумов заради повеќе причини
И анабел-а нешто многу нема да пишува тука, и нејзе и е здосадено од форумов веќе... Мене Лолита многу ми недостига, ама можам да претпоставам и неа зашто ја нема...
Баниран е мислам, ама види не сум сигурна, не ме фаќај за збор. Не за секогаш, туку недела или месец не знам...
Реков не сум сигурна, но мислам поради давање лични информации на одредени членови, а и вознемирување на чет.
Каде е Витомир? Недостасува неговото присуство на форумов Баниран е мислам, ама види не сум сигурна, не ме фаќај за збор. Не за секогаш, туку недела или месец не знам... А бре зошто од сите Вито,да е баниран? Реков не сум сигурна, но мислам поради давање лични информации на одредени членови, а и вознемирување на чет. Абе не сте нормални бе .Може ве зеза дека знае некој информации и мислите дека е така ? сите на 4ет даваме си информации кој, што ,како и он после запамтува.Па не е малоумен боже мој, а вие што си заборавате..Па после од кај знае :geek: .Баба му Ванѓа од Бугарија се му кажува.Таа се знае .
Ангел4е мене една членка ми кажа баниран бил, а и јас мислам дека е така, но не знам најдобро е сега Рејн да ви одговори.