Како бе баниран Витомир На колку време и зошто? До вчера не беше, кога им текна да го банираат. Баш ми е криво ако е така.
И од мене еден апел до tessie да се активира, фали. Иначе, каде е Irrepleceable, oдамна не сум прочитала нешто од девојкава?
Девојки каде е Lella1 девојкава боледуваше од леукемија,на 13,05 требаше да оди на операција,Германија.Некој да не знае каде е,што се случи со неа?Беше фем почетничка
Ја видов пред некој ден,беше логирана само на кратко на форумот!Се надевам дека се поминало во најдобар ред со операцијата!
Каде е MorbGoth.666? Кога се зачленив во декември, девојкава беше многу активна и ми беше интересна за читање а одеднаш ја снема...
Повремено се логира на форумот,но ништо ново не пишува!Нејзина волја!Како и одговара така нека прави!
За Annath јас знам дека не сака да пишува повеќе поради расправијата што беше пред Нова година за избор на форумџика на годината кога таа напиша дека одлучила дека е доста со нејзиното членство на форумот!И мене ми недостига бидејќи беше квалитетна форумџика,но таа така одлучила дека и е доста од форумот!