Каде е овој Anon? Сум го сретнала на некои постари теми но изгледа веќе не е активен. Баш лабав лик ми изгледа...
Kаде се? anichka94 teddybear kravce Serafima Libera Ilusionist Одамна не сум прочитала ниту една од нив.. фалат
каде се FBI, strumfeta93 ,sephora, phyramide, sesilija, dushica-sk, rossonerka, k.i.m, Lux, lilit, livingGlam, MSkorpionka, zhap4e, ве има уште ... има некој инфо.
Lilit е тука, мислам дека баш пред некој ден пишуваше пост во СДК. Rossonerka исто така мислам дека ја видов тука некаде, ама не сум сигурна, а и Кимка би требало да е around. Phyramide колку што знам ододамна и не е пишувала, за останатите не знам.
А во Америка нема интернет, особено по синоќешната бура. А може и е зафатена со црнци, по некои џез клубови. пура и џез ајмо џезериии Се шалам, Хипстер не од што не сака, туку не смее да доаѓа на македонски сајтови (се што не е американско е забрането), бидејќи сите во Белата куќа се строго контролирани од Обама.
Serafima тука е баш во темата за „професионални“ слики видов имаше објавено нешто, а BoaVista пред извесен период во темата модни критики објави нешто. За останатите не знам.
Серафимка и Теси си се тука, пишуваат , Боа постира одвреме навреме во модни критики, а за останатите не знам, одамна не сум ги приметила. Tуку, каде се Лудото и Карина, фалат? Одамна не сум прочитала некој смешен пост од нив.
Немаше бура бе, во комшии сме со Хипстерка, живи, здрави, едино малку ураган минатата недела ама во глобала ништо посебно. А шо Обама нешто? :geek: