Штета.... старите добри членови си одат, револтирани од новите и оставајќи простор за нив. Затоа се` повеќе кавги има по форумов на одредени теми. Што би се рекло, дојдоа дивите ги избркаа питомите.
Во ред е се и до некаде се согласувам, но сметам дека ако членовите сакаат да читаат квалитетни мислења, зошто не почнат самите да ги пишуваат? Не може пропаднатоста на форумот цело време да се оправдува со тоа дека си отишле старите членови. Сметам дека до некаде и новите не се сметаат за достојни во предвид да се земе нивното мислење при дискусија. А има нови членови што пишуваат добри мислења. Кавги, се сложувам на секој чекор има, и тоа пред се заради немањето рамнотежа во мислењата. Нормална дискусија нема. Бидејќи кога едната страна нема аргументи, почнува со мешање надвор од темата, како возраста, па цветчето, па нов на форумот дека бил членот, што е бесмислено. Квалитетот на членот не зависи од времето што го потрошил на форумот
Па незнам колку беа нови, обично новите нели неможат да гласаат незнам до таму колку мислења... Ене разгледај ја темата ќе видиш дека сите биле со стаж, новите баш и не се во тек со случувањата па да им работи до толку подло мозокот. Ова се се староседелци кои со години гајат омраза спрема одредени членови и само чекаат шанса да избркаат некого.
^ Summerlover, поентата ни е иста. И јас се ставам во нови членови секако, со тоа што сум неполна година само овде, а за староседелци ги сметам оние од 2010-11. Не викам дека има врска времето поминато на форумов со квалитетот на членот, меѓутоа тоа е тоа што го кажа и ти, од новите членови се повеќе се некои што работите си ги сфаќаат како им текне и се расправаат или пак оние кои се зачленуваат само за да постираат во темата „Дали сум бремена“ и да замараат без разлика дали се тролови или навистина неедуцирани. Имам заприметено нова феминка која се гледа дека ќе биде квалитетна членка и дава одлични совети, која исто така нема да ја именувам, нема потреба.Во начитани феминки во моментов точно знам кои би ги набројала, но секако дека нема. Сакав да кажам дека таквите си одат а не доаѓаат нови со истиот квалитет. Па и нормално, и тие се револтираат од беспотребните напаѓања на феминки и паметување на истите без достоен став за бранење. Факт е, дека и да сака не секој може да напише квалитетно мислење. Е тоа ми беше муабетот, а не датумот на регистрација.
Еве сум, жива и здрава конечно сум како нормален човек... Се помина во ред, можев да пишам и порано ама од операцијата имав малку проблеми со движењето на десната рака, сега се е подобро.
Нови ги сметам зачленети во тековната година ,евентуално претходната. Доволно е да се разгледаат последните 2 страници на темата „Избор...“
Спомнавте погоре дисукусија. Каква дискусија? Не гледам јас никаква дискусија овде, во било која тема на форумов. Чекајте пак ќе погледнам... Јок, НИКАДЕ ДИСКУСИЈА.
Трендафилка си отиде после изборите , децана сакаа снежната кралица да тепа , се форсираа бебиња и лажни акаунти . Жерновски пресуди на крај дека сепак Трендафилка ќе освои втората титула и збеснаа местачите на избори , почнаа со вербални препукувања кое резултираше со клуч на темата. Тренди си отиде после тоа.
Go-Girl, од која чувам една порака од 07 Ное 2011 Go-Girl и нејзиното Озбилна, чисто од нека стара добра времена се прашува каде си