[QUOE="Elissa, post: 2382301, member: 83770"]@Adina денеска оти не пишувааааааа[/QUOTE] oti Imat zatnat nos... da ne shiram virusi
@ccca @zalosna освен во инстаграм, @Bah чат пат @tessie @Abeja од врeме на време и многу други што сакам да ги читам.
pozz back tuka sum ali neso mi e dosadno da pisuvam mn brkam posetiteli za da mi doagaat na sajtot (SEO=search engine optimization) brkam rabota za legalizacija na sosopstvenost si skrsiv zub(ili bese porcelanska plomba sto padna nz...seedno) gospod znae kako i sea se mislam dali/koga da odam na zubar lol tova e sve
Тука сум ама не пишувам баш, понекогаш ве читам. Не е ФЕМИНА она што беше. Поинтересно беше минатата година. Миссс дет тајм.. Притоа и доста обврски на училиште.На лето можеби по активна ќе бидам
Многу ме интересира каде се @captivating и @butterfly.mk ги паметам од труднички муабети и од темата бебе ама долго време ги нема а баш пред некое време ги помислив.
Сериозно луѓе, @Gordana10 од последното мислење 26ти март негде ја нема, Горде пиши барем дека се е океј, нешто абер пушти...
@Gordana10 ја пишав тука и претходно и не знам дали воопшто не' чита, ама веќе со Интерпол ќе ја барам Навистина ептен се приметува нејзиното отсуство Горде мор, појави се од некаде мила, фалиш преееемногу!