Анфеитфул е на факултет во Скопје, а таму каде што е сместена мислам дека нема баш пристап до интернет.
^ Ехееее Лижалка од кога не пишува. Еднаш се врати со малце изменат ник, наводно си го заборавила пасвордот на стариот акаунт... ама и со новиот акаунт ја нема.
Гоу тук таму ќе се појави. Бокичка е заглавена со еден куп обврски. Да, многу девојки се изгубија одеднаш. Присутни се или ептен пасивно или сосема. Каде е стварно Лолипоп? Мисти? Мисс? Квин? Хајди?
Лолипоп е на факултет и неможат од таму да се вклучуваат на интернет заедно со сестра и Unfaithful. За другите незнам.
Eте ме Сефора,последни подготовки за матурска забава имав па кога наоѓав време ве читнував само. Сега сум активна.
Како тоа првпат ја гледам темава? Вака сега...ја разлистив и ...да си одоворам. Значи првиот пат кога исчезнав:ми го исклучија нетот(мора да беше поради школово ) Потоа(како што ме држи паметот) имав пробле со нетот(освен фејсбук ништо не ми отвараше) И сега конечно сум овде **Јас да си прашам:Каде е бројче? Одамна ја немам сретнато низ форумот