A и каде се... @sia.bella, @k.i.m, @anina, @Antoninaaa?? Доста луѓенца фалат тука... алооо Франкфурт, враќајте се!
Не со интерпол, туку со сватовите ќе ја бараме може и тегла ајвар гратис да добиемо хах @Gordana10 ...алоооо
svesna sum be ljubov.....ama deneska uste od posabajle zafatena so eksterno posle so gosti abe ako veruvas telefonot ne go fativ vo race a ne ni znaev kade e ama eve na krajot go najdov a utre ke nadomestime za denes i da mi raskazes so e rabotava so vencinjava na @Bokchee ogromni i
Тука сум, @Anabelle.Amorette, малку во позадина заради обврски. Ти посакувам убав ден, исполнет со многу насмевки!
Незнам ништо за жал ... последно била вклучена кон крај на јануари и од тогаш ја нема... и лп неколку пати и имам пишано ама нема ни трага ни глас, @Lovely93 премногу ми недостига на форумот затоа што ептен се зближивме,се надевам дека во скоро време ќе се појави. (се плашам да не и се случило нешто лошо,затоа што немаше ден а да не дојде на форумот)
meU e на море....а и долго се немаме ни видено од обврски искрено многу ми фали. А од кога почнав со работава, се навечер од кога ќе легнам ми текнува за фемина, и само читам, а немам време да пишувам ветувам ќе гледам што повеќе да ве дружам