@Valerin деновиве скроз ја снема или само јас не ја начекувам ич? Каде си мор, баш во најинтересниот период на форумот најде да се изгубиш?
@buba4e89, да не мислиш на Lovely93? Ни јас не можам да ја тагирам. Последната посета на форумов и била на 29 јануари 2015, одеднаш ја снема. Се надевам дека се е во ред со неа, многу фина девојка...
@Nausicaa И јас помислив на неа, ама не ја наоѓаше на листата. Може си го избришала профилот, не знам, штом не можеме да ја тагираме.
Mила, тука сум. Периодов сум со обврски, кои се надевам наскоро ќе завршат па ќе можам да ви се вратам.
Неможе да се тагира да, а профилот и стои, пред извесен период ја означив јас во оваа тема, баш прашував за неа дали некој можеби знае нешто. Редовно комуницирав со неа и наеднаш ја снема без да каже што се случува ,само се надевам дека е добро.
каде е @WishMaster ? Со голем ентузијазам настапи и го снема. Каде е @tinan ? Ако се оженил нека каже на ,,понеделник,, да му одиме со бакшиши.
Каде е @ozbilnazena? Многу одамна не сум ја читнала, гледам и профилот ѝ е заклучен а и не можам лп да ѝ пишам Фалиш многу златна
Пробав и јас за лп ама заклучен и е профилот а претходно не и беше затоа и пуштив позз во лп ... ја нема подолго време низ темите ...
Кукле, Бендер е на заслужен одмор. Ве следам тука, не се секирај, само малце сум у хибернација периодов.
A znaci ne sum bila za pojaka dioptrija, dobro sum zabelezala deka slabo te ima Aj so lesno I vrakjaj se