тука сум мила, ко и стално, домче во Охрид Фала шо ме мислиш, не сум баш во расположение за постови во форумчево, некој таков период ми е Ќе биде подобро!!
Милааа, тука сум Извини што вака касно враќам, не ми стигна известување дека си ме означила, сега случајно видов. Тука сум сега, имав некои проблеми затоа неможев да пишам редовно.
@Valerin Ништо не е исто без Бичитикат. Немам да кого да си ги истурам кутриве мои проблеми и да ме сослуша без никакви предрасуди и да ми го даде најдобриот совет на светот. Враќај се ентитету еден, сакам со некој да освојувам сервери на Агарио и да пцујам по тие што ме јадат. И пак да ме прашуваат по дома зошто правам неартикулирани звуци на смеење и пак да не знам што да кажам бидејќи се предизвикани од твоите dirty-minded забелешки. Ај мис ју. Ми требаш!
Абе пааа ко да не беше доволно што @Gordana10 се изгуби скроз, сеа и @ozbilnazena веќе со месеци ја нема Добро бе луѓе, знае ли некој што бидна и има ли некој абер од нив? Не ми е ист форумов без женчињава дефинитивно...
Каде се @Madam-A и @Captain-Omni, начисто се изгубија? Луѓе, ако сте отидени на некој пуст остров заедно, кажете бар да не ве мислиме и да знаеме дека сте у добро друштво и добри раце.
Не фаќа четириџито на островов, а @Madam-A има дигитрон место телефон. Али затоа банани и ананаси се растуривме од јадење. И ќебапчиња од Пчела.