876 899001 761541 98161619 Тешк0 ми ид3 с0 дигитр0н0в, извинет3.... Ќе се ฿рaтaм јaс зa бр3o нa терен, сaмo дa си дo1дaм нa себе п0шo ствaрнo се рaстуривме, не мoжaм дa седaм... пa7ем м0рaм вaкa јaвнo дa гo пo8aлaм Мaчoрoв, нaјдoбрите кoктели ги прaви П.с. @Bender Rodriguez , мислaм декa не требa дa спoмнaм декa си дoбрoдoјден и декa секoгaш си пoжелнo друштвo. Нaпрaвивме дoбрa зделкa сo тргoвијa сo рум, тaкa штo сaмo изрaзи желбa и нa нaшa сметкa е кaртaтa
За друг Елементал да не правите муабет, пошто помашки од Елементал кој јас го познавам ...хм и јас се подзамислив дал доволно женско сум
Па нели нешто така искочи коа се појави да пишува и негова девојка да го фали многу по форумов па искочи дека сам си пишувал ај некој што поише се сеќава нека не просветли или јас сум збунка за друг член да се работи ана не верувам добро ми текнува зашто беше многу активен во давањето совети од машка страна... Инаку еве јас изненадно наминав
Јас кога се зачленив он активно пишуваше, го имам читано во фитнес, атеизам итн, а да и совети даваше, а за тоа кога се појавила девојката немам читано, најверојатно машко бил, но сам си пишувал од друг профил како девојка
@Someonespecial Душиче мило,еве ја Рама и те гушка. П.с благодарам што се сети на мене,и не ме забораваш,јас сум тука,се појавувавм од време на време,не ве заборавам лесно де само...почесто сум како гостин на форумов,немам стварно време за толку дремење како порано,а не дека несакам
Тука сум мила, салбо сум активна немам време многу да Ве дружам.Ти благодарам миличка што помисли на мене