@mirandaa каде е?? Некни една девојка иста како миранда во Дежаву видов, сакав да и речам ти миранда ли си, па викам ај да не се глупирам .
Poradi obvrski femina ja zanemariv malku,no ve citam cesto,koga mozam. Inaku mozno e da sum bila jas. Bev sega skoro tamu. Golem pozdrav.
Кај се сите? Колку квалитетни ликови имаше тука, сега веќе толку ретко ги гледам, скоро ич. Некои 10-20 души се вртат во круг со добро муабетче и толку, другото е помош за писмена, прашања за екстерно, дај ми готов состав за мојот живот и дали сум бремена со макс. 2 прашања по глава на профил. Штета, а имаше потенцијал форумов. Нека се живи и здрави мајки/трудници мислам моментално тие се тие што го држат форумов во живот.
Има премногу теми, можеш и да отвараш нови и да го збогатуваш форумот секој ден со добри муабетчиња. Искористи го својот потенцијал, направи го подобро место.
Не реков дека баш јас сум во арните Oва дека ми фалат старите ликови, од 2010, 11-12... Ај да се дополнам, можеби би пишувала повеќе ако има кој да чита, да се развива дискусија ваква таква, но во последно време се почесто налетувам на реплики од типот "ќе ти идам контра додека не помодриш хахахахахахахаххахаитн", дали се толку соживеани со настаните тука или што и да е, не можеш на раат да се искажеш побогу. Или барам помош аман за аман и толку, ни одговор ни ништо, не знаеш дали си помогнал или си го докусурил уште толку. Ми се одмили форумот од некои инаетчики поготово, зборот ќе ми биде последен па помодрете сите, џизс. Порано не беше вака, имало тролови да, ама пак не беше до толку, штознам.