@Kukla994 Ааа значи @joy1 заслужува орден? Бравос! Aма, ја па сакам да знам, how? Сум ги пропуштила тие епизоди
@Summerlover Aj so gi ispusti, aj so se e izbrisano Joy gi prepozna slikite deka bea kradeni od instagram I taka posle pocnaa site: daa I ja znaev...a be I ja mislev...auuu ja sakav da recam ama aj si rekov neka....ete znaev!....ohoo od koga se somnevav ja vo nea....aaa pa taa I vamu I tamu stavase lazni sliki.... I tn I tn... Posle Adina se izgubi tie dva dena, ne mi vrakjase ni lp I taka necujno ja baniraa bez da bide soslusana Najloso e sto ja izmesaa I @Elissa . Mislea deka se vistinski bracedi pa odma pocnaa: elisa e lazen profil na adina...aaa pa tie isti se....ma garant elisa e lazna... itd.. Na Elis ne I ispadna tie dena bas da se pustit na femina, I taman Im se potvrdi na publikata deka e vistina toa so si pretpostavuvaa...a imase clenki sto ja znaat Elis na fb pa tvrdea deka ne e lazna ama ela ubedi ne I taka aj neka dokaze uste nekoj ako ispustiv nesto... Fala ZzZz...
@calliope @Oxymoron @SV1911 @sia.bella и останатите поодамнешни членки тука што нè дружеа со ептен за мерак за читање постови во младинското ќоше? Овие ги спомнав тука дека ми фалат и низ цел форум, највеќе во дружбата во нашата тема... па кај сте бе девојки?
Не знам што уште мене ме мешате овде!!! да не треба лична карта да ви скенирам и да ви закачам овде, да им се правдам на сите непознати фаци.
@Elissa A be so se nerviras, nisto ne mi e samo I raskazuvav na Samerka sto bese I tolku. Aj procitaj uste ednas
@Elissa Лелеее Ели, мила, па зошто се нервираш? Куклето само ѝ го објасни целиот циркуз на Самерка, иначе и таа и јас сме први што безусловно ти веруваме тука... Ај, ела ваму да те гушнам!
Тука сум Спешалке. Немам време воопшто последниве недели, па затоа се губам од форумов. Ќе гледам да пишувам почесто, ми недостига виртуелново дружење.
Немам оправдување. Натака-навака само, едноставно заборавам некогаш на форумов. Ќе се потрудам да ѕирнам што се дешавало по форумов.