Беше банирана на две недели, имаше и некој пост откако и заврши банот, но нешто као сега и' е испод нивоУ да биде на форумов
Да Кукле, токму тоа значи, дека е баниран Баш ме интересира, му се провери ли ip адреса... стварно ли е дупол на тој што се сомневавме?
Па не знам мила, копираше многу често од некаде постови... Вчера во сдк имаше ултраиритантен пост, после и го цитираа па сè беше избришано, а денеска е баниран, прееска приметив. Нека објасни @RainBow што точно е работата
Оваа па види ја. Нека си седи ако не се однесувал како тој хаха. А на кој мислите дека е ? И јас преска приметив дека не му е достапен.
@Winter Lady Mislime na nekoj ama neka ostane samo vo nasite misli hahah @Someonespecial Da, cesto pati znaese da kopira tekstoj koj bea ocigledni deka se kopirani ali aj, cim ne ne zadevat neka sedit si rekovme haha Pu be, so ubavo si me pozdravuvase ponekogas I zosto clenovite so gi banirate ne gi pisite vo temana I plus pricina, za da znajme de, da ne isprasuvame.
Штоо Скопје е баниран? Ај не бидете лоши кажете што се случи? Многу ми е криво за него како и за Адина и Ханк.
Стварно добра идеја е ова. Постои ваква тема? Да се напише кој член е баниран, причина и на колку време. Јас не сум сретнала ваква тема, пиши го ова како предлог....
Па очигледно треба да се размисли за пак да ја активираат таа тема надлежните, пошто вака некоја рандом тема се полни со оф топици