А каде е ПогбаПол ? Смешен ми беше во коментарите .. и Хипица и Трендафилка ? Или ги разминувам низ темите или не пишуваат .. А баш ми беа интересни за читање ..
@referentka fala shto me pomisli....tuka sum povremeno....nemam vreme sega dve deca edno bebe dr skolska vozrast.....turbo....ve citam i mi nedostigate posebno od +-40....pozd
eve sum eve sum denes sednav da prebaram edna informacija pa gledam @RainBow ne me banirala ama mi se zakani pred nekoj mesec, izglea nema mu..a za da me banira i taka kako sto kazav i predhodno, kvalitetni i interesni clenki se izbrkani ( ne babirani) od forumov, za da moze @RainBow da cita mislenja samo koi nejze i odgovaraat inormalno odvreme navreme da izleze po nekoe trolce da go razmrda forumov. Od super forum do pred nekoja god, sega stana SRANJE FORUM, so torlcinja i kvacki ( ne vazi za site @RainBow dovolno e ova za da me baniras? Ili?
И јас би сакала да знам... Не е фер вака преку ноќ да се банира некој член и да не знаеме зошто го снемало. Некои виделе демек имал нешто пишано во сдк и тоа била причина...
Дали сериозно и @jasna83 e банирана? Зошто, жити сè?! Eдна од пофините повозрасни членки ми беше, и на чет идеше и сакаше и помладите да нè дружи, значи баш ептен фина беше со сите... сеа случајно ми текна на неа и видов дека не ѝ е достапен профилот. Што е работава?
Не знам зошто, ама отсекогаш имав чувство дека Јасна е лажен профил. И речиси сум сигурна дека се врати во ново издание пред некој ден, ама не сум сигурна.
Истото го мислев и јас, дојде наеднаш и веќе се знаеше и веднаш се вклопи во муабет... да не грешам душа ама... Да се активира темата и банираните членови да се пишуваат таму мислам најдобро ќе биде
Бреееј, саде детективи сте Јас па никогаш не можам така да осетам за некој што фино се однесува дека има нешто сомнително... Стварно треба да се отвори таа тема и за оние што не се расправале и не правеле очигледно проблеми, да се пише причина зошто се банирани, да не се чудиме вака
@Someonespecial Специ, а ти зошто мислиш дека не те пуштаме надвор да си играш? Ќе те прелажат за чоколада, мило чедо