Каква чест е да се добие таква титула од тебе, ти благодарам многу Каде сум, што знам каде сум.... Чувствував потреба да си земам пооооодолга пауза од форумов, сега ќе сум поактивна се надевам
Кога видов нотификации од тебе, баш мислев да те тагнам и да те повикам во темава да почнеш пак и да пишуваш. Многу ми е мило што се врати и пак почна да растураш со прекрасните фотографии!
Тука сум, нели избори се ближат сега? Кој ти води кампања? Нека ме пише во твојот штаб и ова не е оддолжување за она најкул
@Bender Rodriguez Димче, јел ти то имаш симпатија? Па ништо не се фалиш во Штабот, цц Да не сум оф топик, @Marossa Мароске, лудо Ејнџл исто, само не ми текнува на никот како и беше
Анел, немам потреба ја од штаб или кампања, ја сум бренд - џоа Амди Бајрам. Самер, не една, поише симпатии имам ја на форумов - си се знаете кои сте. Али не сум скржав на комплименти, особено кога се заслужени, као у случајов - со задоволство ги делам. Уште @Sunshine.Sunshine и @Marossa да се појават, таман ќе биде.
И @Valerin заедно со Мароска... Тогаш би славела, абе цел форум би го частела Не можам да ја преболам, сè уште ми фали толку многууу!
Бунда имаш ли? Ме збунивте, кој е Димче, кои се симпатиите? Осеќам треба да шетам по другите теми, да научам материјалот
Остај ти твоите симпатии, не си за жалење туку кажи таму некој убав збор за мене и за @Gosh дур не ти се „вообразил“ другарот.
@anel Анче и ти па, не се прави сега до толку на Тошо, кд су романтике у питање Димче е новото име на Бенџо, аа симпатиите, оу уел Треба второто издање да го купите, ако сакате да знаете повеќе
@Bender Rodriguez @Someonespecial @Summerlover I am here Ве читам луѓенца ,барем еднаш неделно Голем позз до сите