Благодарам Спешалке, што мислиш на мене , тука сум јас from time to time, спремам нешто приватно обврски, на форумов доаѓам за @Summerlover , но especially за тебе. Спојлер Повелете Моите омилени m & m
Најсмешна ми е темава Се губи на неколку дена некој член Трајко...Па Мирко зема одма да напише на темава: -Абе каде е Трајко? И овие Реин и Михајло одма ја вадат чудотворната топка или гравчиња, и гледаат кој каде се изгубил АМа за жал никогаш не не известуваат...
Џоланке мор, Михајло 90% од времето самиот си е за тагнување тука и прашување каде е, не да гледа каде други членови се изгубиле @Згодно Момче
И мене ме интересера Елена каде е! Јас живуркам, фала на мисла Спеши моја .... Нешто животецов се решил на турбо да ми се стаи и јас трчкарам по него да го стигнам, a со оглед на тоа што едвај држам чекор морам малку да го запоставам виртуелниов свет, па затоа ме нема. Се трудам да бидам поприсутна секаде, па се надевам во скоро ќе почне да ми успева Праќам гушкања! Убав викенд! Твоја М,
@Mishela Ја претпоставувам шета сега некаде на интернешнл дестинејшн, собира импресии, а се надевам и блашко Па кога ќе дојде, има црвен тепих да и постелеме
Дај Боже, се надевам дека е добра, навистина ретко нè дружи. А и пролет не е пролет без бачата-хитовите на kjukli.
@Mishela @Summerlover Како да знаев дека фалам, па се уклучив. Не бев во Скопје, а и имам нешто многу обврски да можам да пишувам често. Ама ќе се потрудам да ве посетувам почесто. ❤
Доста му кажувам во живо, зборувајќи заспивам, па не ми остана веќе збор за во темата Ако заминит пак некаде недај Боже, е тогаш знаеш каде да ме најдеш