На темава може да прашуваме каде е некоја форумџијка која не се појавила подолго време, и по можност да добиеме одговор неа.. Прва ке почнам.. каде е Неса? Баш ми фалат нејзините постови
Океј, значи ако навистина некој ви е потребен може да прашате овде па ако друг има информација да ја сподели. Мислењата над мене ќе ги избришам, нема смисла да редиме имиња како во форумски игри
^ Точно, Бејбикети беше многу активна. Но мислам дека по добивање на работното место нема баш време... за жал. А дали некој знае со Енца што се случува? Лилит можеби... знам дека комунициравте...
Неса замина или е во фаза на заминување од државава. Господ и даде голема шанса, го заслужуваа таа тоа. Плус си се омажи
Енца еднаш напиша нешто на форумов во Сакам да кажам, Хипи, види во последните нејзини мислења А за Чика незнам кој праша, знам дека тргна на факултет и скроз се изгуби. И напишав ЛП ја прочитала и ништо не ми врати Најверојатно нема време или студира во друг град.
А каде се тие едни од првите форумџики што не успеав да ги затекнам,мислам на Фри ,Брајт чат-пат ја има,Ла Фиј,Ариел,Емче-кремче (не знам поради која причина не не посетува),всушност многу форумџики кои отвориле теми не се активни. ПС: Блонд и Ана ни се омажи па пак е активна
Енца ни се омажи и колку што знам нема баш пристап до интернет,сеуште се средуваат,а можеби и има сега,ама нема доволно време.Почетоци на брачен живот,не може да се замери! И мене ме занима оддамна што е со Лижалка?!
^ Лижалка... стварно не знам зошто не пишува повеќе. Не сум ја прашала. Инаку тука си е девојчето. Баш пред некој ден ми пиша на фб. А јас да си прашам кај се Анфеитфул и ВоманИнЛав (овие две во пакет стално ми одат ).
јас сум тука секој ден мое мислење нема да прочитате само за време на викендите затоа што сум кај мажулето
Тренди мислам дека се усрами затоа што ја фатија дека постира туѓи слики во темата Модни совети, па си се повлече.
Тренди нема да го посетува форумот повеке??? Само поради испадот на лажни слики?? Јас знам дека слажала во темата лични професионални фотографии, незнаев дека и во критики за храбри форумџики стаила слики од гугл... ?? Ке може некој да ми даде линк од втората тема бидејки не успеав да ја најдам