Супер е, едно од полесните школи. НО запиши се само ако планираш да продолжуваш на економски или правен факултет потоа зошто со други факултети ќе си имаш проблем и ќе немаш основа.
Ke ve molam za odgovor itno mi e. Dali bi me primile vo Vasil Antevski Dren ekonomija site mi se petki no imam vkupno 8 cetvorki. VE MOLAM ODGOVORETE MI!!!
Сакам да се запишам во ЈБТ но незнам дали ке ме примат. Имам две 3 и осум 4ки а другите ми се 5. Некој ако знае нека ми пише. Ве молам итно е!
Кое е подобро гимназија или економскаа (Велес) што мислите се двоумам незнам каде да се запишаам.. И дали со Економска ако отидам деловен смер ке можам да отидам и на безбедност и на правен факултет? И некој што се разбира околу адвокати и нотари да ми пише многу ми е важно благодарам однапред
За што мислиш поточно? Предмети или? Школо како школо, професорите своето ќе го направат и на учениците останува само да научат тоа што им е за учење. Ама незнам сега што конкретно те интересира. И за совет незнам конкретно за што сакаш, најдобар совет е да учиш како што предаваат лекциите оти кога ќе се натрупа материјал после ни научник не може да научи пренатрупан материјал во еден ден. Од искуство тоа