Орце Николов се запустив се зацрнив..сеа сите ги советувам да не идат таму....не дека седев многу во школо
јас сум 8 и од ск. сум...И се мислам кај да се запишам во средно ...Во дилема сум за 5 училишта : РЈК , ЈБТ, Никола Карев ,Орце Николов и Георги Димитров.....Што викате виее?? Каде е најдобро..? Ве молам одговориии
Јас имам завршено во Георги Димитров и можам слободно да кажам дека секоја година поминував одлична со маалку кампањско учење... многу влијае тука и старата слава и снаодливоста секако. Поминав убави денови. Вреди да се запишеш тука, но не знам зашо се двоумиш коа сите се јаки гимназии во Скопјево.
До година сум 8 па потоа средно но не сакам кога ќе завршам 8 па да мислам каде да се запишам иначе времето летаа Од мала сакам да истражувам и сакав полициско да одам но моите не се согласуваа со мојата одлука и до ден денес се карам за тоа со нив.Размислувам за гимназииве и се двоумам помеѓу Никола Карев и Орце Николов Па еве вие што имате завршено или сеуште учите слободно сакате пишете ЛП или тука нешто повеќе за Орце ми треба како предметите кои се дали се исти како и во другите гимназии дали е многу строг режимот на оценување.. Ви благодарам однапред
Јас си учам во орце николов и супер ми е мада треба учење ама се зависи и од професорите тоа сто они го бараат како и дае убаво си поминувам