Ѓорѓи моето школо Мацо супер е таму, штом си сега осмо и фина генерација професори би требало да ти се паднат. Ич да му ја мислиш таму носи документи. Ако ти се погоди чекам милка после
^^ http://www.georgidimitrov.info/ Ете повели линк има за наставни планови. Инаку јас Јосип Броз Тито - Скопје. Пеколллл ..
запишувањето е исто во сите средни школи свидетелства, матичен извод мислам и пријава (ама ова ќе провериш) и е некаде крај на јуни ако не се лажам а за смеровите имаш стандард смерови во сите гимназии природно математичко А и пм Б јазично А и јазично Б општествено хуманистичко А и Б е сега обично во секоја генерација гарант ги има пмА, јаз А и ох А а за другите зависи од тоа колку луѓе ќе се пријават ти имаш некоја идеја што сакаш понатаму?? искрено нема некоја голема разлика што смер ќе учиш затоа што од секој смер можеш секдае да се запишеш тоа сега зависи од предметите за матура (кај мене во генерација имаше деца од ох А што се запишаа на медицина, од јазично на архитектура и машински)
Зашто бе пекоол? :/ Никој не ми го сака моето школо бе паа. Јас баш планирам да се запишувам таму, сега сум осмо. Сите викаат вакво било, онакво било. Па не е ваљда до толку лошо.
^ Една смешна случка. Седат деца, и ги прашува оваа келнеркава кај се запишале и еден и вика Јбт, и онa му враќа а јебеш ме? Сите и се изнасмеаа.
8-мо сум и се мислам дали Карев или Кочо во скопје а инаку имам една молба..дали може да ми кажете точно што се учи или што е природно математичко А, природно математичко Б..јазично А јазично Б..мислам не ја разбирам разликата така да ако може помош