Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде за дочекот на Новата година?

Дискусија во 'Слободно време' започната од babyketi, 4 декември 2009.

1. Tenna

Tenna Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    332
    Јас да сум на твое место до сега би се самоубила, искрено не знам што уште чекаш :^) ?
    Ваков нерешлив проблем како твојов, плус па на почеток на ноември кога некои луѓе што имаат попаметна работа не ни помислиле за дочек на фамозната НГ, а ти си припотресена со овој трагичен факт каде и со кого(???), не знам...мора да се самоубиеш. Таква мака кај се трпи?
    Јас на твое место девојче, би се потрудила најпрво да си ги средам оцените во дневник за полугодие, а за дочекот најлесна работа.
    Секогаш во 5 до 12 може да ускочи нешто и непланирано да си имаш луд и незаборавен провод.На крај краева, не си сама останата, па трагиката да е тооолку голема за да употребиш таков сериозен збор каков што е САМОУБИСТВО. Со другарките можете да направите некаква комбинација.
    А сега, јас што немам сеуште испланирано каде таа вечер, м?
    Кај ме потсети, отидов да се самоубијам :D .

На unlucky, belieber, Cynthia и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. dolly.doll

dolly.doll Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    505
    Кај другарка дома ! :party: :rock:

3. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.186
    Допаѓања:
    23.208
    В кафана ! :D :party:

4. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    ај некој ако лани бил во Маврово во приватен смештај да ми даде број и која цена е одприлика,знам кога вртев некаде на 10 декември беше по 700 800 ден од човек од вечер, па затоа оваа година сакаме порано да резервираме! иначе сме 4 пара, ако има некој инфо ве молам лп.
    фала :*

5. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.013
    со дечко ми многу многу не се замараме каде ќе одиме, секоја година најважно ни е да сме заедно, а дали ќе сме дома,на плоштад или на некое трето место воопшто не е важно,важно е ние двајца да сме заедно

6. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Кај мене, како по обичај, ништо не се знае. Се се дознава во последен момент, и за тоа секогаш се нервирам. Јас сакам секогаш порано да си испланирам, што како зошто кој кога каде, ама не се прашувам само јас, така да.. Можеби нема да дознаам на 31 декември, ама на 30ти сигурно. х)
    Најверојатно, ќе се собереме повеќе души, коишто ќе откажат неколку, гарант. Така да, оваа година, ма ич не му се нервирам. Даа бе, нема се јас да решавам проблеми, нема само јас да се мучам вечито, нека мрднат г* малце и другите. :rofl:

7. Ket.Rin

Ket.Rin Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    286
    Допаѓања:
    970
    Оваа година, 2012 ќе ја дочекам во Австралија - Мелбурн или Сиднеј, уште не се знае. Ќе ви пишам после како сум си поминала и нормално ништо не поминува без слика од огнометот :)

На spellbound му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Ама баш ич не се замарам, на крај краева можно е и дома да си останам :)

9. billyy

billyy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2009
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    15
    Лелееее.... почна....

10. Sramezlivoto

Sramezlivoto Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    100
    Дома со баба и дедо

11. t.w.e.e.t.y

t.w.e.e.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    617
    сеуште незнам...шо сака нека биде!

12. unlucky

unlucky Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    80
    Јас да сум на твое место до сега би се самоубила, искрено не знам што уште чекаш :^) ?
    Ваков нерешлив проблем како твојов, плус па на почеток на ноември кога некои луѓе што имаат попаметна работа не ни помислиле за дочек на фамозната НГ, а ти си припотресена со овој трагичен факт каде и со кого(???), не знам...мора да се самоубиеш. Таква мака кај се трпи?
    Јас на твое место девојче, би се потрудила најпрво да си ги средам оцените во дневник за полугодие, а за дочекот најлесна работа.
    Секогаш во 5 до 12 може да ускочи нешто и непланирано да си имаш луд и незаборавен провод.На крај краева, не си сама останата, па трагиката да е тооолку голема за да употребиш таков сериозен збор каков што е САМОУБИСТВО. Со другарките можете да направите некаква комбинација.
    А сега, јас што немам сеуште испланирано каде таа вечер, м? [/quote][/quote]

хаххахахахаха ај шо ме изнасмеа, туку и ме расположи :D

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  13. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Требаше да одиме групно Истанбул, одкога повеќето се откажаа, знам дека сакам негде на мирно. Отако веќе Мила е со татко и, сакам јас и тој негде сами.. свеќи и црвено винце и ништо не ми е потребно. Сакам мирно да си ја почнам новата година..

14. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878
    Јас стално непланирано во 5 за 12 одам на НГ и стално има луд и незаборавен провод :rofl:
    ...се мислев дур се мислев и стално испаѓаше обратно. Сега не се мислам па поубаво си поминувам...
    и за годинава, каде што ќе дувне ветрот 8) :lol:

15. innamylove

innamylove Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    379
    Допаѓања:
    231
    во топло креветче некое филмче убаво така романтично дечкоми под јорган пуканки и забавата може да почне :D :rofl:

16. Lordi

Lordi Истакнат член

Се зачлени на:
    5 октомври 2011
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    7
    ние сме 2 другарки и со сите се дружиме,но сите се друштва и немаме со кого да бидеме.
    Е сега се мислам дали ние двете да си ја преседиме во креветче со филмови,или пак јас сама да бидам ..
    - Кажете некои идеи што можам да правам додека сите играат на некое место,а ти си седиш дома.:D

17. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Најверојатно дома.. :?:

Во еден часот во кревет. :D

18. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
    Никогаш не сум ја гледала вечерта на 31.12 како некоја посебна ниту пак сум придавала некакво значење на истата. Сосема ми е сеедно каде ќе ја поминам, но секако дека ми е важно со кого.

19. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.664
    Ич нејќам да дојде Н.Г. Мразам ја. Сите со тон шминка, сатенски фустани до под г’з, ташнички. Јас не знам што таа толкава еуфорија во врска со Нова година. Дека за нова година, што ќе носеш, аман. По светот слават на плоштад, а овде ечи турбо фолк од кафаните и рестораните,а на плоштад никој. Глупава ми е таа вештачка атмосфера, повеќе ја сакам атмосферата за Божиќ и Бадник.

На interesna, BlackSwan5 и lovely91 им се допаѓа ова.
  20. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.910
    Допаѓања:
    4.542
    Дома ваљда.