Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде за дочекот на Новата година?

Дискусија во 'Слободно време' започната од babyketi, 4 декември 2009.

1. seagirl

seagirl Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    27
    Не ме фака еуфорија но си размислувам,сакам да ми биде поинаква затоашто сите нови години горе-долу ми биле безвезе :) Досега сум славела на сите начини:по ресторани со певалки џоа као свадба,по дискотеки,кафичи и неколку Нови години сум била на работа :) Лани дечко ми беше во Италија една недела јас не бев со него,бидејки бев на раб . Оваа НГ.сакам да бидам со него на некој плоштад во некој Европски град,добро може и БГ,арно ама оваа год ни двајцата неаме пари за да шетнеме а башка испитите ми се крај декември и почеток ноември СМРТ :^) А и тоа што нудат агенциите ке си речеш ај топ понуда коа ќе се разгледа детално понудата ,за трошоците кои невлегуваат во понудата се усте 100 е најмалку...Сакам НОООО незнам што сакам..Се е некако не погодено :x

2. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.302
    Допаѓања:
    2.584
    Господ знае кај ќе славам оваа година...со друштвото нешто се договаравме ама еден сака на едно место,друг на друго и никако да се погодиме :lol: Сега се мислиме за некој кафич или кафана ама како што тргнало мислам дека дома ќе си останеме :P ...па ако имате некои предлози за кафана во Скопје кажете :) и цените ако знаете како се движат...

3. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    Со дечко ми најверојатно ќе си останеме дома.Лани бевме во дискотека,дадовме 4000 денари за вечер ко секој петок и сабота,само што сега одбројувавме дочек на Нова Година.
    Не би пак,се договоривме или да одиме некаде надвор од земјата на шетање,или ако останеме во градот кафичи и дискотеки несакам,ресторани па ич.Така да,сеуште незнаеме за сигурно,ама и дома да сме сеедно ми е,и онака мене поубави ми се тие вечери пред и после Нова Година,отколку самата таа вечер.

4. CrAzYShAkA

CrAzYShAkA Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2010
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    65
    знам дека не е поврзано со темата ама не знам каде да прашам па тука се решив да прашам да не знае некој дали картите за аца лукас пустени се на продажба?

5. kelly.r

kelly.r Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    735
    Допаѓања:
    493
    Карти во претпродажба од 19.11.2011 во:

-Југотон, Цвеќара розе веро 2, Камарад Рамстор/

-до 04.12.2011, 250ден. ВИП 400ден.
    -од 04.12.2011 до 09.12.2011 - 350ден. ВИП 500ден

6. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.535
    Допаѓања:
    106.118
    Највероватно во некој кафич/клуб со мм. Малата ке ја оставиме кај свекрва ми па се надевам ке не остави да прошетаме малку и ние :D

7. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Не размислувам многу многу, ама се збори за кафана. Што, како подетално рано е да се збори, досега сум славела се или во стан/куќа, кафич и дискотека. Во кафана не сме славеле па најверојатно таму ќе се оди и сигурно поубаво ќе си пројдеме отколку на горенаведените опции :D

8. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Уште не знам, се даваат предлози но тешко дека наскоро ќе се одлучиме за сигурно. Не ми е толку важно дали ќе биде кафич, кафана или домашна атмосфера, местото не е гаранција за убав помин. Па и дома да останам не е ништо трагично, и така не ја сакам многу новогодишната еуфорија.

9. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    Паа, најверојатно со другарка ми, кај мене дома. Сега ке кажете дека немам друштво.. :|
    Ама можеби и со другите другарки кај една другарка. :P

10. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Дома,со кифлички и руска :lol:
    Леле зборувам пензионерски,но навистина изминативе 3,4 години така практикуваме,се собираме друштвото дома,секоја прави по нешто јадење,а втората вечер ја славиме во кафанка.Не би ми сметало и со маж ми да останам сама,пошто Н.Г. не ми е нешто :o
    Повеќе сакам Божиќ.
    Икао сета таа атмосфера е баш убава. :)

11. Mimche.B

Mimche.B Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2011
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    13
    девојки.. има ли некое добро место..кафич..ресторанче некое така за помлади..? кај да славам..неам појма.
    лани со друштво бев..али оваа година со 2,3 другарки сум само.(не ми дава гордоста да се вратам кај старово друштво) .
    стварно неам идеја кај да славам..се загрижив.
    пишете некој предлог :D поздрав :*

12. bojana26

bojana26 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2010
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    3
    Јас сеуште незнам кај ќе славам :| Уште неможеме да се договориме,сите сакаат на различно место и се двојат од другите.Тоа онака многу ме нервира :@

13. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    Оваа година навистина не планираме ништо посебно. Веќе ми е здосадено од дискотеки кафани, кафичи. Сакаме мирно удобно топло, да не се мислиме дали на враќање може да не сопре полиција, тоест да се напиеме асално, колку си сакаме. Не сакаме ни нешто преголемо друштво. Така да се уште ништо не се знае.

14. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    очигледно дома со дечкото сеуште не се знае

15. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Ако се биде како што треба, најверојатно ќе славам во Белград.
    Јас би сакала на плоштад, така најдобро ќе ја осетам српската еуфорија, ама не знам... Има време, ќе видиме.

16. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    Лондон, картите се резервирани се надевам нема да испадне нешто непотребно да не спречи да одиме.

17. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    со дечко ми во домашен амбиент
    или кај мене дома, или кај него дома, или кај него во викендица.

18. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    1.688
    Допаѓања:
    9.990
    во струмица кај една другарка дома кај неа ке бидеме

19. vaga95

vaga95 Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    2.037
    Јас лани бев во кафич, да весело беше ама многу турканици, пијаници и такви работи и цела вечер само една пијачка вклучена во цената...затоа годинава решивме да одиме во некој ресторан...поскапо е знам но мислам дека поубаво ќе си поминам...би сакала да слушнам мислење од некој кој бил во рестораниве низ Битола за дочекот на Нова Година. :)

20. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Во стан со многу мало, но пријатно друштво.
    И мачорот мој секако.. Дај Боже да испадне се како што треба :)