Прв договор со школските, кој падна во вода. Ај кафана, ај. Ама сакаат повеќето во село. Е, не сакам во село Нова Година. Добро, ќе сварам село, но договорот беше школски, и добро ако има некој дечко, девојка, во ред. Ама не.. кој ќе им текне. Сега ќе звучам не знам како, но секој не е за со мене во друштво Е сега ќе видиме што ќе биде. За со него да си бев во Скопје, ќе беше многу, многу поубаво. Ако не, поубаво ќе си седам дома со мајка ми и татко ми, отколку да си поминам грдо затоа што не сум со тие што сакам и на место кое јас го сакам.
Дома кај дечко ми ем на топло, ем ќе си се најадеш и напиеш ко човек, а згора на се и ќе си бидам со саканиот Priceless
Кај нас дома, со уште два пара плус...Но нема да бидам во тренерки и косата во реп, планирам да си се дотерам во фустанче, да го убедам мм да облече кошула, храната и масата ќе ги декорирам најдобро што може, малечкото и онака си е најубаво ...Сакам свечена атмосфера без разлика што ќе сме дома, и првпат после неколку год. можам слободно да кажам-I love New Year's Eve!!!
па незнам усте размислувам веке имам некои локации во глава па ке видам дека ке оде друштвото ПАРИЗ ВИЕНА БУДИМПЕШТА БАНСКО БУГАРИЈА КОПАОНИК од овие на едно ке е а за зимски одмор ке видеме сигурно ке одеме некаде на скијање
Како и обично, не се знае се` до 5 до 12. Само знам дека нема да бидам ни со дечко, ни со „Свети дечко“.
во Банско Бугарија јас дечко ми сестра ми зет ми и плус една другарка со дечко и значи три пара ама знам дека ке си поминаме убаво пошо ми одговаре друштвото