^ Нема! Ние оваа година ќе доживееме дежа ву на дочекот од минатата. Демек, толку ни беше топ минатиот пат, па ајде, да го повториме истото. Шала на страна, не се плаќа ништо во кафичот, како и секоја обична вечер, а цените се пристојни. Одиме на некои 3-4 часа таму, а потоа би требало да се вратиме кај другарче дома, на јадење, допивање и караоке (се надевам). Потоа си го носам дечко ми дома. Утредента, традиционално си го гледам Полар Експрес.
во кафана сакам да си бидам насамо со дечко ми една барем една нова година без чочеци, свадбени ора и туркања во кафичи, кој се нашол дошол (освен годинава ) и ми е смачено. Ако треба цела 2012 ќе собирам пари ама ќе заминеме некаде на неколку дена за Нова Година. Ете така. И јас да ја прославам новата година онака како што ми сака душата
Е сега се мислам, во кафиќ или пак во ресторанче. Кафиќ, 800 денари, со ограничено пиење и шветска маса. Ресторанче, 800 денари, јадење и пиење неограничено. (второто е подобро, м?)
Ние најверојатно или на плоштад па дома, или само дома. Мене не ми се оди со друштво, некако не сум расположена за тоа. А и најубаво ни е сами кога си уживаме, па кај сакаме таму ќе одиме.
Сеуште незнам. Имам три избора. Првиот - со друштвото во една кафана која ич не ми се допаѓа и каде што најверојатно ќе бидат постари луѓе. Второ- На плоштад. Иако несакам многу оти ќе биде ладно. Трето- Дома со моите .. ват ду ју тинк?
Јас со мојот сакав во Охрид на неколку дена. А тебе babylove123 мислам дека најубав избор ќе ти биде да си останеш дома и да си пуштиш некое новогодишно филмче како на пример ова http://www.imdb.com/title/tt1598822/ во план ми е да го гледам, мене барем ме бендисува. Ќе си земеш ќебенцето грицки мицки и ќе си се топлиш со чајче
Србија Спојлер Краљево на подолго малку,од вторник па до 2-3 јануари наредната година Спојлер едвај чекам да заминеме со мај лав
Јас ке си бидам дома со книгата во рака бидејки уште првиот работен ден полагам а потоа одма и вториот ден полагам што значи ке си замислувам како на испитите имам 10 ) жално е ама тоа е мора да се учи
Во домашна атмосвера, 2 пара ке бидеме, прекрасно ни е замислено (сами ке си готвиме и декорираме, од кифлички, салати, благи, скарата на момците ) И ке одиме до плоштад и некој кафич. Се надевам најубаво ке си поминеме, без мноогу гужви. И исто се надевам, нема да ме боли мн стомачето со оглед на тоа што ке имам добиено ( 2 ден )-> е баксуз сум ххехе
Се мислев, се мислев и на крајот одлучив, иако се уште не сум сигурна, ама ајде... Сакав дома да останам, ама одлучив да одам со дечко ми и поголемо друштво во едно ресторанче.
Во изнајмен стан некаде во центарот на градот, со уште 10-12 души од кои само половина знам. Би седела дома, но според некој било срамота да се седи дома на НГ, демек ако седиш дома си немал со кој да одеш.