Најверојатно во Охрид со дечкото и уште еден пар,иако немам некоја си желба ама ај да му го направам меракот
Јас дома со моите ќе си славам! Имам каде да одам, ама оваа НГ не ми се оди баш никаде -.- И јас знам дека другите ќе мислат срамота е што ќе славам дома ама ме боли увото ! Најубаво ќе ми биде со кифлички и руска салата ..Уфф одвај чекам
И јас прв пат после 9 години ќе славам дома со моите. Го одбегнав на мудар начин друштвото, чисто за да се поштедам од нивните филозофии и да си го истерам ќејфот на раат. Сум видела се од градов, и надвор од него и државава и мислам според понудата за оваа година, домашната атмосфера ке ми е одличен избор. Заситена сум од тој фамозен 31-ви, а и искрено годинава ми беше испод секој можен просек, едвај чекам да ја испратам. Убава топла трпеза со месо, салатки, кифлички, сармички, благичко, шампањ и моите најсакани, што повеке да посакам, ќе е малку во споредба со ова, а на друштвото и сите останати, пријатен им дочек и многу среќа во борбата со начукани фаци околу, полиција и се остало.
Јас ќе бидам кај една другарка. Пет-шест другарки ќе се собериме и ќе си поминиме многу поубаво отколку во кафиќ.
Јас ќе ги викнам другарките кај мене бидејќи моите отидоа во Банско.Секако ќе си поминеме поубаво отколку во некое кафуле
Си изнајмивме една кафана со другарките ама ни беше битен просторот .. Ние сето тоа ќе го трансформираме во сосема подруго издание како што нас ни е убаво ама касно се одлучивме, па за тоа место и скапичко ни наплатија ... ама така оваа Нова Година