Во еден град, на една планета, со едно друштво, сред едни дрвја, под едно небо. Каде синиот убав, стана сив и валкан. Битно на 1ви јануари, во 12, знам дека традицијата ќе се одвива на само неколку метри од мене И једва чекам да вам право кажем! Ај чао!
Исто, еден пар воопшто не ми е по ќејф ама ајде..ќе издржам (од цели 3 пара бива бар 1 да не ми е по ќејф )
Со дечко ми,најпрво ќе идеме кај едни пријатели,вечерта кај други, и на крај ќе си се вратиме домче со неговите. Гледам дека новава година,едноставно но убаво ќе си ја поминеме
Не ми е битно каде, битно ми е друштвото. Оваа година пак ко лани - во некое станче, но овојпат со мои драги луѓе кои специјално за дочекот на оваа година се собираме во Скопје од сите делови на светот. После некаде на силен рокенрол. Имам само една скромна амбиција - да се раскинам од убавини! Убаво друштво и силен рокенрол, и саканиот до мене, има ли нешто поубаво?
Мене сепак ме предомислија и нема дома да славам.. Ќе славам во Стејџ во Рамстор,со оглед на друштвото мислам дека убаво ќе си поминам
За нова година со братучетка кај нејзе ќе бидеме.. Требаше да одам во едно кафанче, ама со оглед на некои причини, тоа е откажано. Се надевам дека супер ќе си поминеме сите утре, каде и да одиме. Нека Ви е среќна луѓе новата година! И памет во глава, без пијанчење
Во домашна атомсфера. Со дечко ми и сестрите негови. Во нашата дома. Најверојатно после полноќ ќе одиме до кај еден другар на дечко ми, да го подружиме малку. Сакав малку поинаку да испадне, ама ај....
Во Њу Јорк. Ха ха .. Во еден ресторант со другарките. Ресторанот е за 60 души,а ќе има 250. Тоа ќе биде страшно таму. Новата 2012 ќе си ја поминам бутајќи. Ајде убав помин. Чао.
На плоштад изгледа Со братучетка ми Знае ли некој кој ке биде на плоштад за нова година во Охрид?? Ако бидат некој небитни фаци ке си останеме дома