Дефинитивно само јас седам дома !! мораме да одлучимееееееее каде да одиме за 2013год..пф не е важно каде туку важно си со дружтво сии! а да кажам нешто што се однесува со облекава не е важно за тоа имате облека вие дома !! (ако сакате нова облека па тогаш купете си ако не сакате заради пари тогаш вашите алишта што ги имате е тоа да си облечите) !! :geek:
Иако е октомври, може да се отвори муабетот за едно од најчесто поставуваните прашања 2 месеца пред и по 31.12. Понудите почнаа http://www.savana.com.mk/default.aspx?p ... ID=1&mID=1
ајде бе не ме зафркавајте па што се вели зборот вчера од одмор си дојдовме до нова година да сме здрави и живи...
Јас дома со музиката,неколку шишиња винце,благо нешто и не ми требаат повееке придружници. Мајка ми татко ке идат негде незнам каде,брат ми со другари негде и затоа јас сама дома,уживанции!
Баш барав некои аранжмани ама само Савана имаат и тоа за Грција. Некој да сподели искуство ако бил на некои од типичниве понуди, или има на налетано на аранжмани за Истанбул, Белград, Загреб итн? Како се движат цените?
Ама баш никогаш не сум се замарала каде за НГ, знам дека ќе сум со дечко ми,а каде не ми било важно. Оваа година кога не е тука,уште помалку ми е важно. Ќе си седам дома со моите. Инаку во контекстов на темава,нели е малку рано
Ако не падне некоја понуда од некое јако екипче, одбрани луѓе, со кое убаво ќе се напојам и ќе заборавам на маките годинава, јас си останувам дома. Фамилијарно, да се натовеме, да изгледаме едно филмче со божиќна тематика и да си легнам. Од петто одделение немам дома чекано Нова година. Тоа ти се 10 години и мислам редно е да се одморам малку. Како бе рано, еее, во основно веќе во ноември почнувавме пари да збираме за Нова година, па кај ќе се чека... Секако, можда и нешто друго да испадне и да го поремети планов, ама тешко.