kade za nova godina?? Dobro vecer ke mi bese milo da kazete nekoi mesta za nova godina , na primer dobra diskoteka vo skopje,ili nekoj koncert sto ke peat dobri peaci ne mora bas vo skopje , planirame da slavime vo makedonija , ama ne znaeme kade ke mi bese milo da daete nekoi soveti pozz
Јас ...со либето мое... убаво гушнати на било кое место Спојлер било кај мене било кај него или на некое трето место ќе си прославиме
Се надевам дома. Мислам дома, во пријатна атмосфера со луѓе кои ми значат и со кои ми е пријатно. Впрочем и не е битно каде, туку со кого. Како и да е, ви посакувам најубаво да си поминете.
Маврово ќе одите на организирано нешто слично или ?[/quote] па да... ке одиме во хотел и има забава од хотелот )[/q Има понуда од некоја агенција или со кола ќе одите? Сакаме да одиме и ние во Маврово ама нема понуди
Што е до мене јас би сакала сами со дечко ми во домашна атмосфера, но немаме услови, не може ни кај мене, ни кај него... Така да, останува варијантата со друштво, кај кого ќе има празна куќа/стан таму, никако во кафана и слични некои местенца.
За мене не е битно каде сум туку со кого сум.Битно ми е само убаво да си поминам.Инаку ќе одам со друштво во ресторан.
па да... ке одиме во хотел и има забава од хотелот )[/q Има понуда од некоја агенција или со кола ќе одите? Сакаме да одиме и ние во Маврово ама нема понуди [/quote Со кола ке одиме незнам дали има понуди немам разгледано...
женски каде да најдам некоја викендица ефтинка, пример 300-400 ден по човек за ноќевање, било Берово, Крушево, Маврово...на нетов барав ама слабо..
Па Новата Година ќе ја дочекам кај една другарка од школо ќе бидеме собрани..Ќе бидеме 3 девојчиња и мислам дека супер ќе си поминеме