Сеуште не знам. Но многу би сакала оваа година да ја дочекам дома, со добра вечера, убаво новогодишно филмче и незаменливата божиќна атмосфера во мојот дом, која оваа година навистина ќе се потрудам да ја доведам на повисоко ниво.
Во Берово или Маврово или на некое друго планинско место. Здосадени ми се веќе кафичи, кафани, дискотеки.. секоја година е исто. Ќе потрошам 2000ден за ништо. Вака подобро ќе си отидам на некој викенд надвор од Скопје со приближно истите пари и сигурна сум дека ќе си поминам поубаво. Уште и снег да има.. мераци ќе е.
со оглед на тоа дека работата на дечкоми никогаш не се знае ништо не е чудно и дома да си седеме , па и не е битно кај ке бидеме битно да сме си заедно
со оглед на тоа дека и бебето ќе е со нас, сигурно ќе биде некаде дома, е сега каде, што се уште не сме се договориле, па ако имаме и некоја вишок пара, може и да одиме до некад е во близина
Ja sakam nadvor od makedonija, no nekako mnogu se skapi aranzmanite ,, ako znaete za nekoj poeftin aranzman ,, do sesednive drzavi ,, pisete
Најверојатно во Скопје така е планот за сега,а и многу сакам во Скопје уште па и дома, немам така славено од 2-3 одд Ќе имаме друштво од Кавадарци и пак ќе биде јако како лани Сакавме во Бугарија ама вака е подобро
Дома со мм и керка ми,не ми се остава малата сама со дедовци и баби за ја да славам по кафани или сл. додека е мала ке си седиме дома со неа,најубава нова година е годината да ти почне со мали рачиња преку твојот врат кои силно те гушкаат