Сакам дома. Само јас и тој. Да јадеме, пиеме и спиеме. Така и цела наредна година да ми е, нема да се жалам.
Јас најверојатно вака и ќе ја дочекам нова година. И многу се радуваммм, нема место на кое повеќе би сакала да бидам.
Немам појма, а и не се замарам ич. Не знам зошто, ама Нова година од година на година се повеќе како најобичен ден го третирам, сеедно ми е, ич не се потресувам околу овој датум. Божик и Бадник ми се многу поубави и помагични, кога целото семејство што е реткост се собираме заедно. За Нова година можно е да патувам некаде, забави со шљокици, певаљки, пијани фаци, одамна не ми се интересни.
Во некој од Скопскиве клубови ,чекам да искочат понудите па да видам каде ке ми одговара .Кажав во еднина бидејки преку глава ми е од тинтарење на луѓе ,навики и сл .Се разбира дека не сум сам ,имам истомисленици и сме брзо решителни за каде да се оди и нетреба да се собира тркалезната маса на куќен совен на невести и свекрви на чело со принцот без глас и неговиот коњ ...(ме разбирате нели ) .Во моето друштво ЖЕНИТЕ (девојките ) им одлучуваат каде што и како ....НЕКА ми извинат одам каде ми годи ако сакаат да дојдат во ред ако не секој на своја страна и онака е само 1 вечер тоа .Добредојдени се ако се предомислат .И онака ништо посебно еуфорично нема таа вечер но несакам да ја поминам во глупа атмосвера и миење чашки и пијанчење по дома ...Сакам забава нормална ,и убаво накитени објект, а цените ? само што пола плата ке отиде за 1 вечер но тоа е тоа .Еднаш е човек млад и треба да си се опушти колку може
Луѓе, ми треба стан/куќа за НГ во Скопје за до кај 10 души, девојчиња, ако издавате за една вечер до кај 100 евра или познавате некој што издава пишете лп.
докај 100 евра омгг среќа шо не живеам во скопје ние просторија за 1000 земаме и тоа за 2 вечери со греење иначе оваа година изгледа