Најверојатно како и секоја година- дома па на плоштад Прво дома на вечера, пукање петарди со братучеди, братучедки, вујковци, вујни, стриковци и стрини Па на плоштад сите заедно, или во некое ресторанче.. Ама кога ми кажаа дека Струга на плоштад ќе пеел Даниел Кајмакоски.. Има да им цимкам за Струга на плоштад да одиме, па ќе видиме
Јас може дома ќе спијам. И онака веќе ми е преку глава од Нова Година. Најлудата ноќ, најлудата ова, најлудата она. Мене секој ден ми е Нова Година. Само што за таа вечер повеќе пари да ти соберат. со 370% ќар.
Јас во ресторан. Огромен и то 1000 души ќе бидат... Не дека ми се оди во толку гужви ама ете кај е друштвото таму е забавата Само да не се загинам...
За жал во кафана.... Ичч не ми се оди и таман се решивме со либето да си преседиме дома во романтична атмосфера испадна планов и ајде да не се делиме! А ќе ми дојдеше како 1 на 10 како што немам кеш и ќе си се одморев... Вака притисоци на работа до 7 и после на нова година!
сакаме со дечко ми да одиме во некое хотелче на интимна вечер само уште се мислиме каде ако знае некој некое убаво хотелче и така до 50 евра за двајца нека каже
Дома.Новогодишна СЕМЕЈНА атмосфера,фино музиче,пријатен ручек.Некој семеен филм да се изгледа... Лепота.